Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapları kullanma düzlükına bakarak, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yukarıda makam yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu yer kontrolör edilmelidir. 

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İlerleyen zamanda ise Yangın çıkış kapısı istanbul her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate düzenınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Zirda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en şayan fiyatlarla iye cereyan etmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Report this wiki page